назад

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги розширює мережу партнерів серед навчальних закладів

IMG 20160506 100344

06 травня 2016 року з метою налагодження співпраці відбулась робоча зустріч начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з Тетяни Ражик та заступника директора з гуманітарної освіти та виховної роботи Аграрно-економічного коледжу Полтавської державної аграрної академії  Тетяною Шевченко.

В ході зустрічі, сторони обговорили такі питання як: зміст права на безоплатну правову допомогу, порядок його реалізації,  категорії громадян, які мають право на таку допомогу.

Також було досягнуто домовленості щодо організації спільних заходів задля поінформування студентів і викладачів коледжу про систему безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

Метою налагодження співпраці з навчальним закладом є формування у майбутніх фахівців принципів вітчизняного та міжнародного права, зокрема таких як: поваги до прав людини і основних свобод, добросовісного виконання зобов’язань, незастосування сили або погрози силою та інших.