назад

Виїзна зустріч-інформування в Новоборівський психоневрологічний інтернат

06.05.2016 - psuhlikarna 15 травня працівники Коростенського місцевого центру зустрілись із керівником Новоборівського психоневрологічного інтернату Володимиром Галицьким.

В.о. директор місцевого центру Сергій Орлюк, інтегратори Оксана Сергієнко та Інна Шадура розповіли про роботу Коростенського місцевого центру, звернули увагу на переваги безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на таку допомогу.

Також роз’яснили процедуру прийняття звернення від громадян та документи, які потрібні для отримання вторинної правової допомоги.

Фахівці Центру пояснили, яким чином здійснюється представництво інтересів громадян в суді та складання документів процесуального характеру адвокатами. 

Довели до відома присутніх інформацію про створення бюро правової допомоги та роздали інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів.

На кінець зустрічі сторони домовилися про подальшу співпрацю та узгодили здійснення перенаправлення осіб, які потребуватимуть вторинної правової допомоги до місцевого центру.

06.05.2016 - psuhlikarna 2 06.05.2016 - psuhlikarna 3