назад

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжує роботу в смт. Решетилівка Полтавської області

66010976

24 травня 2016 року, директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас провів робочу зустріч з директором Решетилівського художнього професійного ліцею Наталією Бігун.

В ході зустрічі, сторони обговорили такі питання: що таке первинна та вторинна права допомога; у чому полягає надання вторинної правової допомоги та хто має право її надавати; категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу та інше. Окремо було окреслено питання розширення системи безплатної правової допомоги шляхом створення у відповідних районах бюро правової допомоги.

Також сторони обговорили можливість проведення інформаційної кампанії для студентів та викладачів коледжу.

Окрім того, на території смт. Решетилівка Ігорем Рибасом було проведено ряд тематичних зустрічей-інформувань цільової аудиторії про конкурс з відбору претендентів на посаду начальника та/або заступника начальника бюро правової допомоги.

В ході зустрічі потенційні претенденти на зазначені посади мали змогу дізнатись про основні завдання та принципи роботи бюро правової допомоги, яке запрацює в районі з 1 вересня 2016 року, порядок проведення конкурсу з відбору претендентів та вимоги до них.