назад

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги розширює мережу партнерів

persiy240320169

24 березня 2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас провів робочу зустріч з начальником Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ленінської районної у м. Полтаві ради Андрієм Каркачем та директором Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) управління праці та соціального захисту населення виконкому Ленінської районної у м. Полтаві ради Тетяною Мазур.

В ході зустрічі досягнуто домовленостей про співпрацю у 2016 році. Зокрема, щодо проведення спільних заходів, участі працівників місцевого центру в роботі соціального офісу, консолідації зусиль, спрямованих на недопущення  порушень прав і свобод людини, зокрема права осіб на безоплатну правову допомогу.

По закінченню зустрічі між Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Управлінням праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Ленінської районної у м. Полтаві підписано Меморандум про співпрацю.