назад

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяв участь в черговому семінарі для внутрішньо переміщених осіб

150220161

15 лютого 2016 року в місті Зіньків Полтавської області в приміщенні Зіньківського районного центру зайнятості відбувся семінар для внутрішньо переміщених осіб.

Участь в семінарі взяли фахівці Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, юрист благодійної громадської організації «Світло Надії» та працівники Зіньківського районного центру зайнятості.

В ході семінару начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Ражик розповіла присутнім про те, що таке безоплатна первинна та вторинна правова допомога в розумінні Закону України «Про безоплатну правову допомогу», в чому вона полягає та де її можна отримати. Також усі учасники отримали інформаційні матеріали про безоплатну правову допомогу з контактними даними Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Після семінару, Тетяна Ражик мала можливість поспілкуватись з керівником Зіньківського районного центру зайнятості Зливком Сергієм Васильовичем та спеціалістами, внаслідок чого було досягнуто домовленості про регулярне поінформування осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості під час проведення семінарів.