назад
16.05.16

Перший полтавський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяв участь в семінарі в місті Зіньків

zain13.05

13.05.2016 року директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас з робочим візитом відвідав місто Зіньків, де взяв участь в семінарі на тему: «Питання розвитку системи надання БПД» для працівників райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Зіньківського району.

В ході семінару Ігор Рибас розповів присутнім про систему безоплатної правової допомоги, напрямки та перспективи розвитку. Зауважив про те, що на території району планується відкриття бюро правової допомоги, де для громадян будуть доступні як первинна, так і вторинна безоплатна правова допомога. Окрім того, учасників поінформовано про продовження термінів прийняття заявок на участь в конкурсі з відбору претендентів на посаду начальника та/або заступника начальника бюро правової допомоги.

По завершенню семінару провівелено робочу зустріч з керівником апарату Зіньківської РДА Анатолієм Водолагою з метою вирішення організаційних питань по розміщенню бюро правової допомоги та посилення інформаційної кампанії щодо проведення конкурсу.