назад

Перший полтавський МЦ з надання БВПД розширює партнерство з органами місцевого самоврядування

65656

30 травня 2016 року з метою налагодження співпраці відбулась робоча зустріч директора Першого полтавського МЦ з надання БВПД Ігоря Рибаса з головою Тахтаулівської сільської ради Оленою Кравцовою.

В ході зустрічі, Ігор Рибас розповів про систему безоплатної правової допомоги, основні напрямки діяльності та завдання місцевого центру, організацію забезпечення окремих категорій населення адвокатами за рахунок державних коштів.

В процесі обговорення питання щодо підвищення правової обізнаності населення, було наголошено на перспективах розвитку та розширенні функцій місцевих центрів, зокрема створення бюро правової допомоги, визначено об’єктивну необхідність співпраці задля подолання правового нігілізму населення.

Визначившись із цілями та завданнями, сторони вирішили об’єднати свої зусилля в напрямку забезпечення реалізації конституційного права на безоплатну правову допомогу членів Тахтаулівської сільської громади.

За результатами переговорів між Першим полтавським МЦ з надання БВПД та Тахтаулівською сільською радою було підписано Меморандум про співпрацю.