назад
11.04.16

Перший заступник директора РЦ Микола Лахижа взяв участь у щоквартальному семінарі для юрисконсультів органів державної виконавчої влади

reg07042016398

07 квітня 2016 року перший заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Полтавській області, д.н.д.упр., проф. Микола Лахижа взяв участь у щоквартальному семінарі для юрисконсультів органів державної виконавчої влади, організованому Полтавською обласною державною адміністрацією.

Учасників семінару ознайомлено із роботою системи надання безоплатної вторинної правової допомоги, положеннями Наказу Міністерства юстиції України від 25 грудня 2015 року «Про реформування територіальних органів Міністерства юстиції України та розвиток системи надання безоплатної вторинної правової допомоги» та роботою на його виконання у Полтавській області.

Розкрито завдання по створенню Бюро правової допомоги, а також – положення наказу Координаційного центру №25 від 31.03.2016 «Про проведення конкурсу з відбору кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги». Юрисконсультів органів влади закликано до співпраці у вирішенні важливих для громадськості області проблем.reg110420165846

Юрисконсультам презентовано інформаційні та методичні матеріали, підготовлені Регіональним центром з надання БВПД у Полтавській області для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.