назад
17.05.16

Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги прочитано лекцію для студентів коледжу

7575

17 травня 2016 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Ражик прочитала лекцію на тему «Конституційне право особи на безоплатну правову допомогу» для студентів Аграрно-економічного коледжу Полтавської державної аграрної академії.

Під час лекції студенти дізнались про основні поняття безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, категорії осіб, які мають право на її отримання, послуги, які можна отримати в місцевому центрі та процедуру надання безоплатної вторинної правової допомоги. Крім того, слухачі отримали інформацію про місце розташування місцевих центрів в Полтавській області та їх контактні дані.

Також студентам були запропоновані деякі приклади для обговорення, в ході яких наглядно було визначено чіткий алгоритм дій особи щодо отримання безкоштовної вторинної правової допомоги.