назад

20170901 104901Ось і настав він, довгоочікуваний день для всієї дітвори — день зустрічей, день усмішок, день Першого шкільного дзвоника. Стало доброю традицією зустрічати Перше вересня — початок нового навчального року — як велике і радісне свято.

       Усміхнені дітлахи, схвильовані батьки, вчителі, сповнені натхнення – попереду у кожного з них навчальний рік – невідомий, хвилюючий, напружений, цікавий.



      20170901 104705 Користуючись нагодою, представник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях провів у Комунальному закладі «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело» Запорізької обласної ради провели правопросвітнецькій захід.   

       Начальник відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації у Запорізькій області Олена Качура завітала до 6 класу, де прийняла участь у квесті «Ми-українці! Наш дім – Україна!». Школярі активно показували свої знання та відповідали на питання з різноманітних тем, а саме: територія рідного краю, історія України, література, особистості, спортивні досягнення та право. Гост’я з Регіонального центру поговорила з шестикласниками про права та обов’язки підлітків, про поведінку в школі, на вулиці та вдома, про повагу та відповідальність.

       Наступним місцем куди завітала Олена Качура стала бібліотека навчального закладу, адже сьогодні вона є не лише місцем зберігання книжок, а й своєрідним інформаційним центром. Сюди учні «Джерела» приходять не лише за книжками, тут вони спілкуються, відпочивають, шукають інформацію в Інтернеті, знаходять цікаве та діляться знаннями, тому не зайвими тут будуть й інформаційні матері системи безоплатної правової допомоги.20170901 111702

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтеся до:

Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях

– телефон: (061) 224-44-50

– ел.адреса: office.donetsk-zaporizhzhya@legalaid.zp.ua

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213103 (цілодобово та безкоштовно)