назад
12.01.17

Під час виїзного прийому підписали Меморандум про співпрацю

OkM 170112 1   11 січня 2017 року начальником відділу «Тростянецьке бюро правової допомоги» Борисом КОЗЛОВСЬКИМ проведено зустріч з головою об’єднаної Боромлянської сільської ради Тростянецького району Сумської області Василем РОМАНІКОЮ. 

Під час вказаного візиту обговорили етапи процесу добровільного об’єднання територіальних громад, відповідно до закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад». 

 За результатом зустрічі було підписано Меморандум про співпрацю новоствореної обєднаної територіальної громади та центру з НБВПД, роз’яснено зміни до Закону України «Про безоплатну вторинну правову допомогу» щодо розширення кола осіб для  надання безоплатної вторинної правової допомоги, гарантовану державою.

Також цього ж дня головний спеціаліст Тростянецького бюро Вячеслав ТЮТЮННИК виступив на семінарі, що проводився у приміщенні Тростянецького районного центру зайнятості за участю працівників будинку праці, а також громадян, які звернулися до центру для отримання статусу безробітних.

OkM 170112 3

Під час виступу було проведено інформування вказаних громадян про можливість отримання ними первинної та вторинної правової допомоги.

Кожному учаснику семінару роздано друковані матеріали що стосуються нових суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу. Також залишено буклети  з контактною інформацією про Тростянецьке бюро правової допомоги. Отже, якщо у вас є питання у правовій площині, Ви можете звернутися за консультацією до юристів за адресою: м. Тростянець, вул. Л.Татаренка,4                   тел. (05458) 6-60-52.