назад

Під час засідання робочої групи у Ніжинському МЦ обговорили шляхи захисту прав споживачів

190717 119 липня 2017 року у приміщенні Ніжинського місцевого центру з надання БВПД відбулося чергове засідання робочої групи з питань визначення правових потреб Бобровицького, Борзнянського та Ніжинського районів та пошуку шляхів їх вирішення.
В засідання взяли участь начальник відділу представництва Олена Сербін, начальник Бобровицького бюро правової допомоги Інна Овдій, начальник Бахмацького бюро правової допомоги Максим Роговий та начальник Талалаївського бюро правової допомоги Яна Мудревська.

На порядок денний винесені питання правового захисту громадян :
– під час припинення газопостачання за борги, які підтверджені лише відомчими розрахунками суб’єктів господарювання, що надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання;
– при виявленні порушень при періодичній повірці, обслуговуванні, ремонті засобів вимірювальної техніки (лічильників) та встановлення лічильників газу суб’єктами господарювання, зокрема ПАТ «Чернігівгаз».

Робота учасників чергового засідання була спрямована на узагальнення питань правового захисту громадян щодо вирішення правових проблем людей, які постраждали від дій енерго- та газопостачальних компаній. За результатами зустрічі члени робочої групи обговорили пропозиції щодо удосконалення нормативно-правової бази, яка регулює діяльність суб’єктів господарювання, що надають послуги з електро-, тепло-, газо- і водопостачання.

Нагадуємо, за отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутися до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Ніжин, вул. Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном (04631) 2-40-05) та його структурних підрозділів ( бюро правової допомоги ), а також за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103.

190717 2