назад

dsc02335    Результати роботи центрів у 2015 році та планування на наступний 2016 рік, обговорювали 29 грудня 2015 року на підсумковій нараді колективів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області та трьох місцевих центрів.

    З презентацією основних пріоритетів розвитку системи БВПД на 2016 рік усіх присутніх ознайомив директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Попадинець.

    Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Лариса Фучко представила презентаційний матеріал про роботу відділу та отримані статистичні показники за 2015 рік, і провела аналіз із попередніми роками. Також, у своєму виступі вона акцентувала увагу на проблемах, які виникали у 2015 році і запропонувала шляхи їх вирішення.

    Павло Марамигін, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації адвокатів, розповів про проведену роботу з моніторингу судових засідань, у яких здійснюють правовий захист адвокати центру, навів показники успішних справ, та звернув увагу на необхідність тісної співпраці між центром, адвокатом та клієнтами.

    У своїх виступах директори Мукачівського місцевого центру з надання БВПД Костянтин Молнар та Хустського місцевого центру БВПД Наталія Дубчак підвели підсумки роботи центрів за шість місяців поточного року, розказали про здобутки та проблемні питання. Поділились своїм досвідом роботи.
     Директор Ужгородського місцевого центру з надання БВПД 
Михайло Давиденко поділився досвідом з колегам щодо взаємодії між адвокатами та клієнтами у складних ситуаціях. Одним із шляхів виходу з таких ситуацій, може стати розроблена відділом організації надання БВПД та роботи з адвокатами «Дорожня карта взаємодії між адвокатом та клієнтом».

    Найбільшу увагу учасників було приділено обговоренню проектів планів роботи центрів на перше півріччя 2016 року та виконанню наказів і завдань, які ставить перед регіонами Міністерство юстиції України та Координаційний центр з надання правової допомоги.

   На закінчення заходу В.Попадинець подякував всім колегам за плідну співпрацю та привітав присутніх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами.


Для збільшення зображення натисніть на нього

{module Груднева нарада}