назад

Підбиваючи підсумки та плануючи завдання на майбутнє – у Регіональному центрі з надання БВПД пройшло засідання керівної ради

IMG 774611 липня 2017 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Дніпропетровській області відбулось чергове засідання керівної ради за участю директорів місцевих центрів області та очільника Регіонального центру Людмили Яцуби.

Учасники зустрічі обговорили актуальні питання роботи системи безоплатної правової допомоги Дніпропетровщини, підбили підсумки діяльності за перше півріччя 2017 року. Зокрема, увагу було приділено аналізу інформації щодо кількості зареєстрованих та опрацьованих звернень клієнтів, виїзних прийомів та проведених правопросвітницьких заходів, налагодженню співпраці з партнерськими організаціями та інтеграції первинної та вторинної допомоги на рівні територіальних громад.

Так, найбільш поширеними питаннями з якими громадяни звертались бо центрів та бюро були питання соціального забезпечення, сімейного, земельного та спадкового права. Найбільше звернень за шість місяців роботи надійшло від малозабезпечених категорій громадян, ветеранів війни та людей з обмеженими фізичними можливостями.

Окремим пунктом присутні на нараді також розглянули питання  якості роботи адвокатів, проблемні питання, які виникають при наданні безоплатної правової допомоги. А також обговорили завдання, поставлені перед центрами та бюро у другому півріччі цього року.

Приємним моментом зустрічі стало вручення директорам місцевих центрів та іншим фахівцям центрів та бюро почесних грамот від Дніпропетровської обласної ради за вагомий внесок у надання правової допомоги населенню, сумлінну самовіддану працю та високий професіоналізм з нагоди другої річниці відкриття місцевих центрів з надання БВПД.

Підбиваючи підсумки засідання координаційної ради, директор Регіонального центру з надання БВПД Людмила Яцуба висловила сподівання, що обговорення робочих моментів сприятиме подальшій ефективній та якісній роботі центрів та бюро з надання безоплатної допомоги у Дніпропетровській області.

Нагадаємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Дніпропетровській області знаходиться за адресою: м. Дніпро, вул. Старокозацька, 56, 5 поверх, кабінети 501, 502, 503, 509, 519.Адреси місцевих центрів та бюро можна переглянути тут.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.

{gallery}news/2017/07/2{/gallery}