назад

Підписано меморандум між Коростенським МЦ та управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Коростенської міської ради, а також з управлінням праці та соціального захисту населення Лугинської РДА

21.10.2015 memorandum Korosten21 жовтня 2015 року Підписано меморандум між Коростенським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Коростенської міської ради, а також з управлінням праці та соціального захисту населення Лугинської РДА. Головна мета якого – поглиблення співпраці між системою безоплатної правової допомоги й громадянами які потребують захисту в правовому аспекті, удосконалення надання такої допомоги, реалізація усіх прав і свобод громадян нарівні з іншими особами.

Предметом меморандуму є координація дій між учасниками цього меморандуму, спрямованих на виконання Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, ст. 59 Конституції України про надання безоплатної правової допомоги, такої як: надання правової інформації, консультації і роз’яснень з правових питань, складання заяв, скарг та інших документів правового характеру громадянам.