назад

Старокостянтинівський місцевий центр з надання БВПД організував черговий виїзний прийом громадян до сіл Старокостянтинівського району

1-min     27 жовтня 2015 року в приміщенні Веснянської сільської ради, що на території Старокостянтинівського району відбувся виїзний прийом громадян за участю в.о.начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Сучок В.М. та головного спеціаліста відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Грабчука Є.І.

 

     Під час прийому з правовими питаннями та з метою отримання консультації звернулося 4 громадянина. При спілкуванні із жителями села з’ясовано, що основні проблемні питання стосуються земельного законодавства, соціального захисту та спадкового права.

     Того ж дня на території с.Баглаї працівники місцевого центру розповсюджували друковані листівки з інформацією про систему безоплатної вторинної правової допомоги. У процесі спілкування з мешканцями села детально розповідали про послуги, які надає Старокостянтинівський місцевий центр з надання БВПД, зосереджували увагу на тих соціально незахищених категоріях громадян, які можуть звернутися до місцевого центру та документах, які необхідно додати для підтвердження права на безоплатну вторинну правову допомогу, а також вказали на місцезнаходження та контакті телефони місцевого центру.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/28{/gallery}