назад

Підписано меморандум про співпрацю з ЦНАПом

23 січня 2017 року між Золотоніським місцевим центром з надання БВПД та Центром надання адміністративних послуг Драбівської районної державної адміністрації підписано Меморандум про співпрацю.

Метою цього Меморандуму є консолідація зусиль сторін, спрямованих на співпрацю в частині формування сприятливого середовища та забезпеченння реалізації ефективної державної політики у сфері захисту населення та розширення можливостей доступу до безоплатної правової допомоги для громадян, які звертаються до Центру надання адміністративних послуг.

Виходячи із загального розуміння необхідності забезпечення гарантій державного захисту конституційних прав і свобод громадян, прагнучи забезпечити максимальну ефективність здійснюваних заходів при досягненні спільних цілей, фахівці Драбівського бюро правової допомоги розмістили інформаційні матеріали про систему БПД та візитівки бюро на стендах установи.

Крім того, сторони домовились про періодичне консультування працівниками бюро громадян на базі Центру надання адміністративних послуг та відкриття, в подальшому, дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги.