назад

Підписаний Меморандум про співпрацю задля захисту прав внутрішньо переміщених осіб

RC memoran1Сьогодні, 8 червня 2018 року, відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області та благодійною організацією «Благодійний фонд «Право на захист».

Співпраця започаткована з метою посилення забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали внаслідок конфлікту або окупації, на безоплатну правову допомогу.

В рамках підписання Меморандуму представники Регіонального центру з надання БВПД у Львівській області – директор Ігор Микитин та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Орест Шот разом з керівником Львівського регіонального офісу БФ «Право на захист» Остапом Тимчієм обговорили низку актуальних питань, зокрема, здійснення спільних заходів, направлених на забезпечення доступу внутрішньо переміщених осіб до якісної безоплатної правової допомоги на Львівщині.

Сторони також домовились про проведення навчального семінару з питань захисту прав внутрішньо переміщених осіб вже цього місяця.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).