назад

Підсумкове засідання керівної ради центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області

IMG 2067

28 грудня 2015 року відбулось підсумкове засідання керівної ради Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правовох допомоги у Рівненській та місцевих центрів Рівненської області за результатами роботи у 2015 році та планування на 2016 рік. Засідання пройшло під головуванням директора Регіонального центру Василя Овдіюка.

Участь у даному заході прийняли директори місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Рівненщини Віктор Шевчук, Алла Негрей, Микола Павлюк, а також керівники структурних підрозділів РЦ з НБВПД у Рівненській області.

Із вступним словом розпочав засідання Василь Овдіюк з презентацією основних пріоритетів розвитку системи БВПД на 2016 рік. В ході засідання було обговорено ряд важливих питань, які виникають в процесі надання безоплатної вторинної правової допомоги місцевими центрами, а саме: підбито підсумки роботи за ІІ півріччя 2015 року регіонального та місцвих центрів, обговорено стратегію розвитку взаємодії між центрами на наступні періоди, розглянуто проекти квартальних та річного планів на 2016 рік з врахуваннм напрацювання робочих груп за результатами проведеної робочої зустрічі керівного складу системи БВПД.

За результатами роботи керівної ради було вирішено прийняти звіт за підсумками роботи за ІІ півріччя 2015 року, погодити та затвердити квартальні плани місцевих центрів та річний план регіонального центру на 2016 рік.

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/pidsumkove{/gallery}