назад

Підтримання та підвищення кваліфікації працівників відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги

З метою забезпечення якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі, а також підвищення кваліфікації працівників відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області проведено внутрішнє навчання.

У процесі навчання працівники вищезгаданого відділу опрацювали питання надання безоплатної вторинної правової допомоги особам, затриманим у адміністративному порядку, право на захист осіб, затриманих у відповідності до кримінального процесуального законодавства, окремі питання, що стосуються спеціального досудового розслідування.

Значну увагу в процесі обговорення приділили питанням залучення захисника у порядку статті 49 Кримінального процесуального кодексу України та залучення захисника засудженому.

Крім того, було розглянуто практичні аспекти процедури припинення та скасування дії доручень, внесення змін до доручення, заміни адвокати.

Навчання за планом пройшли всі працівники відділу, які відповідальні за організацію надання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі.