назад

Підводимо підсумки успішності у Охтирському центрі правової допомоги

OkM 2017 06 04 pidsumku  214 червня у Охтирському центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги (БВПД) підвели підсумки за місяць діяльності Великописарівського, Лебединського та Тростянецького бюро правової допомоги. Основна мета таких заходів – конструктивний аналіз напрацювань, вироблення нової методики та обмін досвідом.

Тамара Козир – директор Центру нагадала присутнім  про основне завдання, що полягає у створенні різних можливостей для доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання безоплатної вторинної правової допомоги, яка включає в себе в тому числі захист інтересів громадян в судах.

Кожен представник бюро відзвітував про виконання місячного плану та представив напрямки діяльності на наступний місяць.

OkM 2017 06 04 pidsumku  18

Обговорювали питання проведення он-лайн консультацій за підтримки мережі районних та міських бібліотек, адже це розширення доступу осіб до безоплатної правової  допомоги на території, підпорядкованій юрисдикції місцевого центру.

OkM 2017 06 04 pidsumku  17

Тамара Козир підкреслила: «Відтак, із відкриттям дистанційних пунктів, кожен громадянин звернувшись до пункту надання безоплатної он-лайн консультації матиме змогу отримати вичерпну відповідь стосовно будь якого правового питання, а також дізнатись про право на отримання адвоката гарантованого державою».

Наприкінці заступнику начальника Тростянецького бюро правової допомоги Вячеславу Тютюннику урочисто вручили грамоту за активне спортивне життя та зайняте I місце у грі з шахів.

 

Охтирський МЦ з надання БВПД: вул. Перемоги, 13 т. (05446) 4-22-23.