назад

Підвищення рівня правової обізнаності громадян

З метою підвищення рівня правової поінформованості громадян, 19 квітня 2017 року керівник Чорнобаївського бюро правової допомоги Інна Копійка провела засідання «круглого» столу на тему: «Запобігання шахрайству із платіжними картками».

Даний захід організований для трудового колективу Чорнобаївського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Черкаській області.

Метою  заходу стало доведення інформації щодо непоодиноких випадків вчинення шахрайства із платіжними картками. Доведено про кримінальну відповідальність за такі діяння та наголошено про те, як не стати жертвою такого злочину.

Окрім цього, Інна Копійка розповіла присутнім про систему безоплатної правової допомоги в Україні, акцентувавши увагу на створенні та функціонуванні бюро правової допомоги. В ході спілкування роз’яснила відмінності між наданням безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, окреслила коло суб’єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу, поінформувала про порядок звернення за її наданням.