назад

Розвиток державного управління в умовах реформування: проблеми та перспективи

1    Впродовж 18-19.04.2017р., розпочалась міжнародна науково-практична конференція, присвячена 25-річчю Донецького державного університету управління за темою “Розвиток державного управління в умовах реформування: проблеми та перспективи”. 

      Партнерами-організаторами стали Міністерство освіти і науки України, Донецькій державний університет управіління (далі – ДонДУУ), Національне агентство України з питань державної служби, Маріупольська міська рада, Фонд розвитку Маріуполя, Український культурологічний центр, Навчально-науковий інститут управління, економіки та природокористування таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського. Урочисте відкриття конференції відбулось у будинку культури  “Іскра” за адресою: м. Маріуполь, проспект Ілліча, 143.

3На заході були присутні представники Маріупольського місцевого центру з надання БВПД, громадськості, органів державної влади, місцевого самоврядування, вищих навчальних закладів зі всієї України та студенти ДонДУУ.

Після урочистого відкриття конференції всі присутні розділились на декілька груп, де розпочали дискусії за наступними темами: 1. Державна політика та  публічне управління. 2. Трансформація соціальної сфери: наслідки та перспективи реформування. Розвиток лідерства. 3. Правові засади забезпечення реформ в Україні. До третьої теми долучились працівники місцевого центру, де обговорили нагальні питання реформування в Україні.

Таким чином, за результатами зустрічі учасники дійшли згоди, що пошук найефективніших шляхів розбудови держави та прискорення реформ необхідно здійснювати з метою досягнення гідного соціально-економічного рівня життя населення в умовах сталого розвитку. 2

У разі виникнення питань Ви маєте змогу звернутися до Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Маріуполь, пр. Нахімова, 82;  тел.: 050-951-28-81.