назад

Підвищуємо правову обізнаність з питань захисту виборчих прав

{module 07.03.19}У Миколаєві директор Регіонального центру Наталія Гнатуша та заступник директора Євген Мороховець взяли участь у тренінгу для волонтерів, які працюватимуть з людьми похилого віку під час президентських і парламентських виборів 2019 року в Україні.

В рамках заходу експерт – доцент кафедри регіонального управління Національної академії управління при Президентові України Олег Конотопцев презентував способи і методи забезпечення прав людини під час виборів, а радіоведучий Андрій Тюренков провів майстер-клас “Як підготувати цікаву програму на радіо на основі реальних кейсів”.

2

Разом з іншими учасниками заходу представники Регіонального центру опрацювали виборчі кейси, під керівництвом тренерів і експертів підготували відповідні матеріали та спробували здійснити запис тематичної радіопередачі.

3

Захід в рамках проекту «Залучення людей похилого віку до викриття порушень виборчого законодавства під час президентських та парламентських виборів в Україні»   організований ГО “Учбово-методичний центр захисту прав людини” в межах програми HRTC “Пильнуй гідність” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.