назад

Плани Регіонального центру на тиждень

 BPD    Директор Регіонального центру Василь Попадинець провів робочу нараду із керівниками структурних підрозділів та працівниками центру. Зокрема, на ній ішлося про підсумки роботи за минулий тиждень та плани на поточний.

    За період з 29 лютого до 6 березня Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги 58 доручень адвокатам, з яких 34 для здійснення захисту затриманим особам та 24 для захисту за призначенням, згідно постанови слідчого та ухвали суду у кримінальному провадженні та адмінзатримання.

    Цього тижня у Регіональному центрі, серед іншого, планується опрацювати успішні справи адвокатів системи безоплатної правової допомоги. Тож про успіхи наших адвокатів можна буде прочитати уже найближчим часом.

    Також планується організувати зустріч із директорами та спеціалістами відділу попередньої роботи з клієнтами місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, аби обмінятися досвідом та покращити спільну роботу.

    Крім того, місцеві центри запланували низку виїздів до громадян, зокрема, до дітей та працівників у коледжах та ліцеях, до учасників АТО у військовому шпиталі тощо. Детальніше із планами роботи місцевих центрів з надання БВПД у Закарпатській області можна ознайомитися тут.