назад

Полтавський адвокат допоміг пенсіонеру підтвердити страховий стаж для перерахунку пенсії

Dmitriy 300 pxВлітку 2016 року до Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернувся громадянин Б. Його проблема полягала в тому, що внаслідок неповного зазначення по-батькові в його довідці про стаж роботи, Управління пенсійного фонду України в Полтавській області при нарахуванні пенсії  відмовлялось враховувати близько 15 років страхового стажу громадянина Б. , що суттєво впливає на розмір його пенсії.

В зв’язку з тим, що громадян Б. відноситься до категорії осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, Першим полтавським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги було призначено адвоката Маліченка Дмитра Васильовича.

Адвокат вивчив питання клієнта, вірно визначив правову позицію в даній справі, підготував відповідну заяву до суду та представив інтереси пенсіонера в суді.

Завдяки професіоналізму та високій кваліфікації адвоката, в справі було досягнуто позитивний результат для клієнта і вже в вересні 2016 року Полтавським районним судом Полтавської області заяву громадянина Б. про встановлення факту, що має юридичне значення, було задоволено в повному обсязі. Тож, тепер пенсіонер має право на перерахунок пенсії з врахуванням п’ятнадцяти років страхового стажу.