назад
03.10.18

Понад 9 млн осіб переглянули телепрограму «Я МАЮ ПРАВО!»

i084990Українці отримали можливість підвищити свою правову обізнаність з найбільш гострих проблем завдяки серії випусків програми «Я МАЮ ПРАВО!», яка щосуботи транслюється в ефірі «5 каналу» о 16 год 10 хв. Окрім того, програму транслюють 44 регіональні телеканали. А загальна кількість охоплення глядацької аудиторії у вересні становить більше 9 млн осіб.

Проект Міністерства юстиції України вже допомагає вирішити багато питань, а головне – громадяни знають, як діяти та куди звертатись у випадку правових потреб.

«Нам важливо на підставі реальних історій клієнтів системи БПД показати, якщо ви стикнулися з проблемами – це не привід опускати руки. У ситуаціях, в які потрапили герої цих сюжетів, може опинитися кожен українець. Тому не залишайтеся осторонь і вчасно звертайтеся за правовою допомогою», – наголосив директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

У п’ятому випуску програми на тему «Виплата заборгованості заробітної плати», який підготовлений за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги, роз’яснюється порядок виплати заробітної плати та стягнення заборгованості із заробітної плати у судовому та позасудовому порядках.

Нагадаємо, що перші чотири випуски стали можливим завдяки підтримці проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який реалізується Канадським бюро міжнародної освіти у партнерстві з Координаційним центром з надання правової допомоги, та фінансується Урядом Канади.

Перший випуск телепрограми «Я МАЮ ПРАВО!». Тема: Аліменти

Другий випуск телепрограми «Я МАЮ ПРАВО!». Тема: Визнання батьківства

Третій випуск телепрограми «Я МАЮ ПРАВО!». Тема: Домашнє насильство

Четвертий випуск телепрограми «Я МАЮ ПРАВО!». Тема: Позбавлення батьківських прав

Переглянути попередні випуски програми та інформери можна тут:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLWwJzoiiHnWZJWHVxOb1gZc87NOeOovvF


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook            YouTube YouTube