назад

Попільнянське бюро правової допомоги провело освітній семінар для осіб, що знаходяться на обліку в районному центрі зайнятості

08.09.2016 - Popilnja (1)На виконання домовленостей про співробітництво між Попільнянським бюро правової допомоги та Попільнянським районним центром зайнятості, 8 вересня працівники бюро провели семінар на тему: «Правова обізнаність населення. Первинна та вторинна правова допомога» для осіб, які перебувають на обліку в міському центрі зайнятості.

Як зазначила головний спеціаліст Попільнянського бюро правової допомоги Наталія Мельник: «Мета заходу – забезпечення вільного та рівного доступу малозабезпечених категорій громадян до безоплатної правової допомоги».

Під час зустрічі особливу увагу Наталія Мельник приділила функціям та організації роботи бюро, озвучила інформацію про умови надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок звернення, а також специфіку надання вторинної правової допомоги соціально незахищеним категоріям громадян та інші аспекти роботи Бердичівського місцевого центру з надання БВПД.

Після закінчення семінару головний спеціаліст Попільнянського бюро правової допомоги провела особистий прийом громадян. Найчастіше звернення, які надходили від учасників семінару, стосувалися спадкування, соціальні, цивільні, житлові питання, виконання судових рішень.
Попільнянське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Попільня, вул. Горького, 6-а, тел. (04137) 2-51-04.

08.09.2016 - Popilnja (3) 08.09.2016 - Popilnja (4)