назад

Посадовцям та службовим особам Кролевеччини розповіли про протидію корупції

ShM 171018 1218 жовтня начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД у Сумській області Володимир Жалковський та начальник Кролевецького бюро правової допомоги Наталія Денисенко взяли учать у виїзному постійно діючому семінарі на тему “Запобігання і протидія корупції в органах державної влади та місцевого самоврядування”, організованому Сумським центром післядипломної підготовки, який проводився у залі засідань Кролевецької районної ради Сумської області. На захід були запрошені сільські голови, секретарі сільських рад, посадові особи органів державної влади, службові особи установ та закладів, керівники комунальних підприємств.

Семінар проводився за участі голови Кролевецької районної державної адміністрації Олега Кучерявого, який  наголосив на важливості та необхідності проведення таких семінарів, адже питання ефективного протидії корупції є однією з найважливіших проблем, які намагається вирішити сучасна Українська держава.

Дмитро Мальцев, голова місцевого осередку МГО “Міжнародний комітет сприяння боротьбі з корупцією та тіньовою економікою» у Сумській області розповів присутнім про адміністративно-правові заходи протидії корупції та акцентував увагу присутніх на відповідальності за корупційні правопорушення.

ShM 171018 11

Головний спеціаліст сектору з питань запобігання та протидії корупції апарату Сумської обласної державної адміністрації Олена Колодченко говорила з присутніми про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів на публічній службі.

Володимир Жалковський повідомив присутнім про систему безоплатної правової допомоги зупинився на її видах та порядку і умовах її надання. Виступ фахівця супроводжувався змістовними слайдами.

Кролевецьке бюро правової допомоги: вулиця Грушевського, 19 міста Кролевець, телефон (05453) 95247.