назад

Поширення інформації про систему безоплатної правової допомоги

01 11.02.201611 лютого 2016 року працівники Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області (далі – Регіональний центр) провели виїзну акцію з метою поширення друкованих інформаційних матеріалів та інформації про систему надання безоплатної правової допомоги в Україні та у Волинській області зокрема.

Відповідні плакати, інформаційні флаєри та два види буклетів «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?» і «Право на безоплатну правову допомогу у кримінальному провадженні» були розміщені на інформаційних стендах у приміщенні Волинського обласного військового комісаріату по вул. Теремнівській, 85а. Тематичний плакат та флаєр також були прикріплені біля входу на територію військового комісаріату.

В ході спілкування з керівництвом установи було досягнуто домовленості про передачу та розміщення комплекту інформаційної друкованої продукції в приміщеннях 17-ти районних військових комісаріатів Волинської області.

Поширення інформації про систему БПД відбулося і у ряді установ по вулиці Писаревського та проспекті Відродження.

Зокрема, друковані інформаційні буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?» були роздані працівникам відділення поштового зв’язку № 8 (вул. Писаревського, 22), Дитячо-юнацької спортивної школи ФСТ «Колос» (вул. Писаревського, 3), Луцького центру професійно-технічної освіти (вул. Писаревського, 13), а також Навчально-виробничого корпусу «Молодіжна мода» (просп. Відродження, 30). Відповідні тематичні флаєри були розклеєні на інформаційних стендах або біля входів у приміщення цих закладів.

В ході розміщення інформаційних матеріалів у приміщенні Луцького центру первинної медико-санітарної допомоги №2 (пр. Відродження, 13), з присутніми там з робочих питань представниками Волинської обласної психіатричної лікарні №1 (вул. Теремнівська, 98) та Волинського обласного госпіталю ветеранів війни (вул. Стефаника, 3а), було досягнуто домовленості про передачу та поширення аналогічної соціальної реклами у стінах даних закладів охорони здоров’я.

У переважній більшості випадків інформація про безоплатну правову допомогу від держави сприймалася пересічними громадянами досить позитивно та оптимістично. Вивчаючи представлені інформаційні матеріали, люди додатково цікавились роботою контактного центру системи безоплатної правової допомоги (телефонний номер якого зазначено на усіх видах друкованої продукції), а також роботою системи БПД у нашому регіоні.

01 11.02.2016

02 11.02.2016

03 11.02.2016

04 11.02.2016