назад

Людям з особливими потребами – особлива увага

160212 11Безробітні з особливими потребами, які перебувають на обліку в Шосткинському міськрайонному центрі зайнятості, дізналися про переваги системи безоплатної правової допомоги.

Інтегратор Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Зацаринна 10 лютого взяла участь в семінарі для безробітних громадян з особливими потребами, який пройшов у Шосткинському міськрайонному центрі зайнятості.

      Інтегратор зупинилася на основних теоретичних та практичних аспектах законодавства, надала інформацію про роботу Шосткинського місцевого центру з надання БВПД, розповіла як можна отримати якісну правову допомогу безкоштовно.

 В ході семінару фахівець зауважила, що допомагати людям з особливими потребами просто необхідно. «Люди з інвалідністю дуже вразливі у нашому суспільстві. Права цих людей часто порушуються. А тому знати свої права, вміти їх захистити дуже важливо. Фахівці нашого місцевого центру з радістю допоможуть кожному, хто звернеться за консультацією чи вторинною правовою допомогою», – зауважила Юлія Зацаринна.

Наприкінці семінару кожен отримав інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді пам’яток і буклетів.