назад

Не словом, а ділом творити добро

1У четвер, 11 лютого 2016 року, в приміщенні Рожнятівської центральної районної бібліотеки інтегратор Калуського МЦ БВПД Сергій Бабійчук прийняв участь в заході, організованому службою у справах дітей Рожнятівської РДА на тему: «Не словом, а ділом творити добро», на яку були запрошені діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, опікуни і піклувальники. Під час зустрічі, Сергієм Бабійчуком було  проінформовано присутніх про завдання та функції системи БПД, функціонування Калуського МЦ БВПД та можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги даними соціально незахищеними категоріями населення.

Також, серед присутніх учасників заходу були представники Рожнятівської РДА, громадських організацій та творчі колективи Рожнятівщини. Після заходу, у відділі інформаційних технологій та електронних ресурсів ЦБС, інтегратором Калуського МЦ БВПД було проведено  зустріч з працівниками бібліотеки з питань організації надання жителям громад району безоплатної правової допомоги за допомогою онлайн консультацій через скайп- звязок, а також було розповсюджено інформаційні роздруківки формату А-3 та буклети з інформацією про Калуський МЦ БВПД, систему БПД та право дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Окрім того, на базі Рожнятівського районного управління юстиції, начальником відділу попередньої роботи з клієнтами Калуського МЦ БВПД Дмитром Бейко було проведено виїзний прийом громадян в частині надання безоплатної правової допомоги. 


{gallery}pictures/2016.02.12_захід{/gallery}