назад

Посилення правової спроможності громад Львівщини у сфері земельних відносин

1 Сentr DavydivУ рамках проекту Світового банку та ЄС «Підтримка прозорого управління земельними ресурсами України», Координаційного центру з надання правової допомоги, 28 вересня відбулось виїзне консультування мешканців сіл Давидів та Чишки Пустомитівського району, що на Львівщині.

Мобільні консультаційні пункти доступу до безоплатної правової допомоги проходили у приміщеннях:

– Давидівської сільської ради;

– Чишківської сільської ради.

Функціонування мобільного пункту забезпечили фахівці Першого львівського місцевого центру з надання БВПД.

Мета даної програми – підтримка земельної реформи в Україні міжнародними партнерами – через допомогу у врегулюванні земельних відносин, коректному і повному відображенні актуальної інформації про земельні ресурси, забезпеченні вільного доступу до цієї інформації, покращенні захисту прав землевласників та землекористувачів, аналітична підтримка політичного діалогу щодо земельної реформи.

Система БПД сприяє розвитку даної програми шляхом посилення правової спроможності громад у сфері земельних правовідносин, підвищення рівня правової обізнаності власників та користувачів землею.

Організація виїздів працівників місцевих центрів з надання БВПД до населених пунктів (об’єднані територіальні громади та сільські, селищні, міські, районні ради) для надання правових консультацій у сфері земельних правовідносин, проведення правопросвітницьких заходів мають допомогти жителям сільської місцевості, землевласникам та користувачам та іншим групам людей, пов’язаним зі сферою земельних правовідносин, розібратися у правових питаннях, за потреби – отримати фахову юридичну пораду.

Нагадаємо, 2 жовтня 2018 відбудеться виїзний прийом громадян у приміщенні Пасіки-Зубрицької сільської ради з 10.00 по 16.00.

За детальною інформацією звертайтесь у Перший львівський місцевий центр з надання БВПД за адресою:

м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 71; конт.тел.(032) 237-08-09.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).