назад

Посилення правової спроможності та правових можливостей територіальних громад — одне із пріоритетних завдань роботи центрів

1

        Першим запорізьким МЦ підготовлена карта правових потреб територіальних громад, органів територіальної самоорганізації населення на підставі ретельного вивчення питань, з якими найчастіше звертаються мешканці у межах територіальної юрисдикції центру.

       Фахівці Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги приступили до вивчення запропонованих першочергових проблем, підготовки консультацій, роз’яснень та розробки алгоритму вирішення визначених.
Наразі триває робота, яка спрямована на посилення правової спроможність територіальних громад шляхом проведення інформаційних заходів серед населення, надання методичних рекомендацій органам місцевого самоврядування для вирішення зазначених проблем у правовий спосіб. 

Для отримання правових консультацій та безоплатної правової допомоги необхідно звернутися до Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:
м. Запоріжжя, пр. Соборний, 77 (другий поверх). Режим роботи центру: з понеділка по п’ятницю з 8-00 до 17-00, субота, неділя вихідний. Тел.(061) 764-60-77

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України)