назад
08.08.17

Посилення співпраці Гадяцького бюро правової допомоги з органами місцевого самоврядування сіл Ціпки та Качаново

Gad robzustr 07.08.2017

07 серпня 2017 року,  головний спеціаліст Гадяцького бюро правової допомоги, Володимир Білоха провів ряд робочих зустрічей з сільськими головами Ціпківської та Качанівської сільських рад.

В рамках посилення правових спроможностей територіальних громад відбулося обговорення актуальних питань які хвилюють жителів сільських громад. Також можливості вільного доступу до правової інформації на селі та шляхи удосконалення співпраці бюро правової допомоги з сільською радою. Визначили перспективи майбутньої співпраці та узгодили графіки функціонування дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги.

Додатково фахівець надав методичну допомогу з питань доступу до електронних сервісів міністерства юстиції України, порядку подання та розгляду звернень про надання безоплатної правової допомоги.

Під час заходів спеціаліст зазначав, що бажаючі отримати безоплатну правову допомогу та скористатися доступом до електронних сервісів Міністерства юстиції України можуть, звернувшись до Гадяцького бюро правової допомоги за адресою: м. Гадяч, вул. Шевченка, 5 (другий поверх) тел. 05354-3-25-05, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).