назад

Практикум для адвокатів відбувся в Регіональному центрі

Prakt 4    У вівторок, 19 грудня, в Регіональному центрі з надання БВПД у Закарпатській області відбувся перший тренінг для адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, щодо впровадження Стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільному, адміністративному процесах та представництва у кримінальному процесі, які проходитимуть по всій Україні. 

    Презентацію щодо впровадження стандартів якості для адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу за рахунок держави, провів начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру Павло Марамигін.

Prakt 1
    У рамках заходу директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Попадинець поінформував присутніх про основні результативні показники роботи за 11 місяців 2017 року та привітав адвокатів з їхнім професійним святом. Зокрема, зазначив, що за успішну роботу адвоката Любомира Цебрика нагороджено заохочувальною подякою Координаційного центру з надання правової допомоги.       
   В.Попадинець також відзначив окремих адвокатів за надання допомоги у проведенні навчань для працівників місцевих центрів та бюро правової допомоги, активну участь у правопросвітницьких заходах та міроприємствах у рамках Всеукраїнського тижня права, зокрема, Оксану Андрейкович, Романа Бухтоярова, Наталію Тричинець та Олександра Резуненка.

Prakt 3

    За активну участь у захисті прав громадян та представлення їх законних інтересів відзначено наступних адвокатів: Івана Сойму, Едуарда Лемака, Василя Продана, Юрія Рущака, Наталію Джуган, Михайла Суботу, Сергія Ільницького, Владислава Сідуна, Івана Бочкора, Володимира Жилкіна, Мирослава Мулесу, Романа Моняка, Романа Бабича, Інокентія Боровського, Валентина Кучеренка, Петра Ставичного, Володимира Гомзу.

Prakt 7

   На завершення заходу учасники практикуму отримали сертифікати, які засвідчують проходження ними першого етапу навчання щодо запровадження стандартів якості.