назад

Святковий флешмоб під гаслом: «Знаю! Дію! Захищаю!»

Flleshmob19.12.17 0119 грудня 2017 року працівники Регіонального та Луцького місцевого центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з представником Головного територіального управління юстиції у Волинській області провели святковий правопросвітницький флешмоб під гаслом: «Знаю! Дію! Захищаю!».

З нагоди Дня адвокатури та у День святого Миколая начальник відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Регіонального центру з надання БВПД у Волинській області Андрій Петрик, начальник і головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Луцького місцевого центру з надання БВПД Людмила Носкова та Світлана Прус спільно з головним спеціалістом відділу систематизації законодавства, правової роботи та правової освіти Управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти ГТУЮ у Волинській області Інною Кирилюк біля новорічної ялинки у центрі міста Луцька провели правопросвітницький інформаційних захід для мешканців та гостей міста.

Flleshmob19.12.17 02

Перехожим роздавали буклети, видані у рамках правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!», а також поліграфічну продукцію про систему безоплатної правової допомоги разом із флаєрами з зазначеними координатами всіх установ мережі БПД області.

Flleshmob19.12.17 03

Під час акції всі бажаючі мали змогу отримати інформацію про функціонування системи БПД, про правопросвітницький проект Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО!», а також поради правового характеру.

Flleshmob19.12.17 01

Довідково:
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua
Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Прогресу, 7, тел. (0332) 77-07-17, е-mail: lutsk1.volyn@legalaid.lt.ua
Єдиний контакт-центр системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів).