назад
25.12.15

Працівниками Шосткинського місцевого центру здійснено виїзний прийом громадян Кролевецького району

151225 0125 грудня 2015 року мобільна група Шосткинського місцевого центру у складі начальника відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ольги Правосуд, головного спеціаліста цього відділу Юлії Зацаринної, головних спеціалістів відділу попередньої роботи з клієнтами Володимира Потапова і Наталії Олійник здійснила виїзний прийом до Кролевецького району.

 Працівниками місцевого центру в приміщенні сільських рад проведено консультування громадян.

Під час прийому громадян, фахівці центру надавали консультації та інформували їх про діяльність створених місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Консультації та роз’яснення надані жителям сіл з питань земельного законодавства, соціального захисту та соціального забезпечення.

151225 02

Крім цього, інтеграторами проведені робочі зустрічі з головою Дубовицької сільської ради Ковальчуком Олександром та Олексієм Самойленко головою Тулиголівської сільської ради. Під час зустрічі очільник Дубовицької сільської ради повідомив, що на другій сесії сьомого скликання, яка відбулася 24 грудня 2015 року затверджено Програму безоплатної правової допомоги населенню села Дубовичі на 2016-2017 роки, що є першим кроком позитивного досвіду співпраці Шосткинського місцевого центру з органами місцевого самоврядування.

Під час розмови обговорена специфіка роботи центру, організація виїзних прийомів, узгоджені деякі моменти подальшої співпраці спрямованої на сприяння наданню якісної первинної та вторинної безоплатної правової допомоги мешканцям села. Голова Тулиголівської сільської ради також був зацікавлений у розвитку безоплатної правової допомоги та повідомив, що програма безоплатної правової допомоги населенню с. Тулиголове         буде розглядатися на сесії сільської ради найближчим часом.

В сільських радах залишено інформаційні матеріали для розміщення на інформаційних стендах.