назад

Працівники бюро правової допомоги інформували про пілотний проект у сфері державної реєстрації громадських формувань

ShM 2016 11 04 KrolevecЗ метою забезпечення належної реалізації пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань та налагодження співпраці 04 листопада 2016 року начальник відділу « Кролевецьке бюро правової допомоги» Шосткинського МЦ з надання БВПД

Наталія Денисенко провела робочу зустріч з керівництвом та працівниками Центру адміністративних послуг  Кролевецької районної державної адміністрації.

Під час робочої зустрічі сторони обговорили практичні аспекти виконання бюро правової допомоги та центру адміністративних послуг функцій фронт-офісу  щодо прийняття та видачі документів під час державної реєстрації громадських формувань, питання надання методичної допомоги. 

«Співпраця з центром надання адміністративних послуг є вкрай важливою та актуальною, бо він є місцем концентрації різнорідних послуг, які населення отримує від органів влади. Інформаційна складова та перенаправлення клієнтів у співпраці органів — ті точки взаємодії, що мають перспективи для розвитку», – значила Наталія Денисенко.

За результатами  зустрічі учасники заходу досягли домовленостей про подальшу взаємодію та співпрацю, зокрема в напрямку  обміну методичними напрацюваннями.

Також в приміщенні ЦНАПУ працівником бюро правової допомоги розміщено інформаційні матеріали щодо порядку отримання безоплатної правової допомоги та основних етапів державної реєстрації громадських організацій.