назад

Працівники бюро правової допомоги надали первинну правову допомогу людям, які позбавлені слуху і здатності говорити

2016 11 25M 124 листопада 2016 року працівники відділу «Чернівецьке бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги організували роботу виїзного консультаційного пункту на базі гуртожитку, що по вул. Надрічній, 3 в м. Чернівці, де проживають особи з обмеженням мовно-слухового апарату.

Правову інформацію, консультації та роз’яснення мешканцям гуртожитку надавали заступник начальника відділу «Чернівецьке бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Христина Лукінчук та спеціаліст зазначеного відділу Володимир Сележан.

Для того, щоб представники місцевого центру та мешканці гуртожитку, які потребують правової допомоги, змогли краще порозумітися, до участі у прийомі громадян запросили сурдоперекладача Чернівецької обласної організації глухонімих Валентину Бадичку.

2016 11 25M 2Під час заходу усі особи, які звернулися до фахівців системи безоплатної правової допомоги, отримали необхідну інформацію щодо можливостей та способів вирішення проблемних правових питань, зокрема питань соціального забезпечення, врегулювання спірних відносин у сфері трудового та житлового права.

На завершення консультування мешканцям гуртожитку надали інформаційно-довідкові матеріали про систему та можливості безоплатної правової допомоги, контактну інформацію про адреси функціонування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги Чернівецької області.

Довідка! Відділ «Чернівецьке бюро правової допомоги» Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м.Чернівці, вул. І. Підкови, 2.

Логін для Skype-зв’язку із зазначеним відділом – «chernivetske@legalaid.cv.ua». Контактний телефон (0 372) 56 25 85.