назад

Працівники бюро правової допомоги проінформували громадян чуднівщини про систему БПД

08.09.2016 - informuvanja (1)Фахівці Чуднівського бюро правової допомоги на вулицях міста Чуднів, зокрема в місцях найбільшого скупчення громадськості провели інформування населення щодо можливості скористатись послугами адвоката за державний рахунок. З цією ж метою завітали до виконавчої служби району.

Працівники бюро роздавали людям брошури та роз’яснювали функції бюро правової допомоги. Отримана населенням інформація жваво обговорювалася та сприймалась виключно з позитивної сторони.

«Від значної частини населення отримали схвальні відгуки про роботу системи безоплатної правової допомоги та впровадження в їх районі бюро правової допомоги», – зазначив головний спеціаліст відділу «Чуднівське бюро правової допомоги» Юрій Цимбалюк.

Також громадянам роз’яснили: що таке безоплатна вторинна допомога; хто має право на отримання такої правової допомоги та куди звертатися за отримання цієї допомоги; які правові послуги можна отримати в центрі надання правової допомоги; у яких випадках може бути відмовлено у наданні безоплатної вторинної правової допомоги і що необхідно для звернення до бюро правової допомоги.

08.09.2016 - informuvanja (2) 08.09.2016 - informuvanja (3)

Даний захід був проведений заради підвищення правової свідомості громадян, а також для інформування людей про те, що вони мають змогу отримати якісну та водночас безоплатну правову допомогу від кваліфікованих адвокатів.
Чуднівське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: вул. Героїв Майдану, 132, тел.: (0239) 2-12-93.