назад

Працівники бюро правової допомоги Рівненщини обговорили перші кроки своєї роботи

gol

Сьогодні, 9 серпня, в Регіональному центрі з надання БВПД у Рівненській області відбувся установчий навчальний семінар для новопризначених працівників бюро правової допомоги.


Уже за декілька тижнів, з 1 вересня, по всіх Україні розпочнуть свою роботу бюро правової допомоги. Тому заходи для новопризначених працівників бюро дуже важливі, оскільки мають на мені спільне обговорення першочергових кроків 


5


Участь в установчому семінарі взяли новопризначені працівники бюро правової допомоги та директори місцевих центрів Рівненщини, працівники Регіонального центру, а також представники Координаційного центру з надання правової допомоги, Стрийського і Мукачівського місцевих центрів.


1


Директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Овдіюк у вступному слові представив присутнім презентацію про систему надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області, основні показники діяльності місцевих та Регіонального центру, динаміку якості надання БПД адвокатами.


2


Директори місцевих центрів з надання БВПД Рівненщини закцентували увагу працівників бюро на основних моментах, які виникатимуть у них під час роботи, а також обговорили організаційні моменти під час запуску бюро.

Також присутнім надали практичні поради та рекомендації для подальшої роботи, які стосувалися порядку і підстав надання безоплатної правової допомоги, організації комунікаційних заходів та висвітлення діяльності у засобах масової інформації.


3


Загалом працівники бюро почули багато корисної інформації, отримали відповіді на запитання, які їх цікавлять. Але питань було настільки багато, що не було можливості на всі відповіти. Тому присутні у залишили свої запитання письмовому вигляді для того, аби отримати на них відповіді на наступному подібному заході.


4