назад
18.04.16

Працівники Чернігівського місцевого центру взяли участь в роботі громадської приймальні

P414008014 квітня 2016 року з метою надання безоплатної правової допомоги начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Бойко та начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання БВПД Олена Михайленко взяли участь в роботі громадської приймальні Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка.

До проведення особистого прийому долучились також представники Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області, державний нотаріус Другої Чернігівської державної нотаріальної контори та представник юридичної клініки “Аdiutorium” Чернігівського національного технічного університету.
За отриманням правової допомоги звернулось троє мешканців міста Чернігова, яким було надано п’ять консультацій щодо стягнення аліментів; переліку документів, необхідних для посвідчення договору дарування; підстав звільнення працівника з ініціативи власника; порядку накладення дисциплінарних стягнень; порядку видачі листків непрацездатності.