назад

Працівники Чернівецького місцевого центру з надання БВПД взяли участь у семінарі-нараді

2016 03 02 M2В рамках виконання плану роботи на І квартал 2016 року працівники Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Семенюк Л. Г. — начальник відділу попередньої роботи з клієнтами та Акатріні Г. П. — головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги відвідали з робочим візитом місто Сторожинець та взяли участь в семінар-нараді за участі начальника Сторожинецького районного управління юстиції Гоцуляка В.С., голови районної ради Лосіка І.І., директора Сторожинецького районного центру зайнятості Жар С.В, начальника Центру надання адміністративних послуг Сторожинецької РДА Савки Н.А.

 

2016 03 02 M3Під час семінару-наради було обговорено питання та досягнуто домовленості щодо організації роботи виїзних консультаційних пунктів у Сторожинецькому районі на базі районного центру зайнятості, Центру надання адміністративних послуг та районної ради, в результаті чого підписано Меморандум про співпрацю.

Також відбулася зустріч із журналістами районної газети “Рідний край”, на якій було обговорено шляхи взаємодії щодо підвищення рівня правової інформованості громадян з питань реалізації захисту їхніх прав та свобод.