назад

Працівники Чорноморського бюро правової допомоги взяли участь у міському турнірі юних правознавців

chornomorsk 7З нагоди Дня юриста 8 жовтня 2018 року на базі Чорноморської міської загальноосвітньої школи №1 І-ІІІ ступенів відбувся міський турнір юних правознавців для учнів 9-11 класів.

До складу журі турніру увійшли не тільки вчителі, а й представники юридичних професій – начальниця Чорноморського бюро правової допомоги Ганна Стемковська і головний спеціаліст бюро Олександр Скуратовський

На початку заходу слово було надано представникам Чорноморського бюро правової допомоги, які розповіли школярам і вчителям про діяльність бюро, його основні функції і завдання, а також про роль професії юриста у суспільстві.

Протягом 6 годин між юними правознавцями міста проходили інтелектуальні бої, під час яких учасники турніру мали можливість продемонструвати рівень знань з основ правознавства, вміння вести наукову полеміку.

Турнір вийшов насиченим і цікавим, адже всі учасники брали активну участь в ньому і проявили глибокі знання в області права. Перемогу в даному турнірі здобула команда Чорноморської міської гімназії №1, проте можливість представити Чорноморськ на обласному рівні надана усім учасникам міського турніру.

chornomorsk 2

chornomorsk 1

chornomorsk 3

chornomorsk 4

chornomorsk 5

chornomorsk 6

chornomorsk 7

За правовими консультаціями та роз’ясненнями можна звернутися до Чорноморського бюро правової допомоги за адресою: м. Чорноморськ, вул. 1 Травня, 3, прим. 305, каб. 105. Телефон: (04868) 5-02-26.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.