назад

Працівники Драбівського бюро зустрілись з керівництвом району

29 серпня 2016 року працівники Драбівського бюро правової допомоги Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги — Яна Жук та Володимир Носенко, з метою інформування про розвиток системи безоплатної правової допомоги, провели інформаційні зустрічі з головою Драбівської районної державної адміністрації – Гайдаєм Іваном Володимировичем та з головою Драбівської районної ради – Дзегою Володимиром Дмитровичем.

Під час зустрічей представники бюро розповіли про основні засади, завдання та функції системи безоплатної вторинної правової допомоги, повідомили контактні телефони та графік роботи бюро. Домовились про співпрацю у спільних виїзних консультаціях по Драбівському району.

Висвітлена інформація щодо пілотного проекту з питань реєстрації об’єднань громадян, відповідно до якого реєструвати громадські об’єднання Драбівського району буде Золотоніський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та інформацію щодо внутрішньо переміщених осіб, їх права на безоплатну правову допомогу.