назад

Працівники Ізмаїльського місцевого центру провели зустрічі з держслужбовцями щодо правил електронного декларування доходів

dekl izmВ межах кампанії з декларування доходів громадян фахівці Ізмаїльського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели тематичні зустрічі та круглі столи з працівниками служби пробації та держслужбовцями.

 

  • хто має декларувати доходи?
  • які дані щодо майна вносяться до декларації?
  • які строки подання декларації?
  • чи можна виправити е-декларацію? – ці та інші питання були обговорені під час зустрічей.

Нагадаємо, категорії громадян, перелічені в Законі України «Про запобігання корупції», мають щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

Подати виправлену декларацію можна впродовж 7 днів після подання е-декларації.

За завідомо недостовірні відомості у декларації передбачено адміністративний штраф і навіть кримінальну відповідальність.

dekl izm

deklaraciya


Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).