назад

Працівники Коростенського місцевого центру провели виїзну робочу зустріч у Пугачівському будинку-інтернаті

16.05.2016 - pyhachivka 413 травня інтегратор місцевого центру Оксана Сергієнко відвідала Пугачівський дитячий будинок-інтернат Житомирської обласної ради.

Під час зустрічі із заступником директора Майєю Пивовар та іншими працівниками будинку-інтернату, обговорили умови перебування дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, серед яких більша частина інваліди. Оксана Сергієнко розповіла про безоплатну вторинну правову допомогу, яку може надати Центр даним категоріям громадян.

Також вона розповіла про інші категорії громадян, які мають право на таку допомогу, роз’яснила процедуру прийняття звернення від громадян та документи, які потрібні для отримання адвоката від держави.

Окремо Оксана Сергієнко зупинилася на питанні створення бюро правової допомоги та оголошений конкурс на посади начальників.

«Ми домовилися про подальшу співпрацю між Пугачівським дитячим будинком-інтернатом та Коростенським місцевим центром, зокрема, узгодили здійснення перенаправлення осіб, які потребуватимуть вторинної правової допомоги до місцевого центру», – підсумувала директор будинку-інтернату Мая Пивовар.

16.05.2016 - pyhachivka 3 16.05.2016 - pyhachivka 1