назад

Шепетівський місцевий центр з надання БВПД: зустрічі з посадовцями та виїзний прийом у Ізяславі

SAM 1710     13 травня начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Юлія Школьнік зустрілася з посадовими особами Ізяславської районної державної адміністрації, суду та центру зайнятості.

     Як повідомила представниця місцевого центру, з 1 вересня 2016 року у Ізяславі запрацює бюро правової допомоги, де громадяни зможуть отримати первинну правову допомогу (юридичні консультації), подати звернення на отримання безоплатної вторинної правової допомоги, скористатися послугами фахівця для здійснення представництва їхніх інтересів у суді, а також матимуть доступ до електронних сервісів Мін’юсту (в подальшому – всіх державних електронних сервісів). Юлія Школьнік також розповіла про продовження терміну подачі заявок на конкурс з відбору претендентів на посади начальників та заступників начальників бюро правової допомоги.  

     Цього ж дня начальник відділу по роботі з клієнтами Святослав Футій провів виїзний прийом громадян у приміщенні Ізяславського районного управління юстиції. За правовою допомогою до нього звернулося троє громадян, одному з яких необхідно призначити адвоката за рахунок держави для захисту порушених прав у судовому порядку.

{gallery}img/novyny/2016/05_Traven/16_01{/gallery}