назад

Працівники Місцевих центрів Чернігівської області розглянули актуальні питання надання БПД військовослужбовцям

26121626 грудня 2016 року у м.Чернігів відбувся семінар для працівників місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги Чернігівської області на тему: “Актуальні питання надання безоплатної правової допомоги військовослужбовцям, учасникам АТО, бойових дій та членам їх сімей”.
Захід відкрила заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області  Леся Пирковская, яка підкреслила необхідність таких семінарів для працівників Місцевих центрів та Бюро правової допомоги.

“Ви напевно помітили, що так часто як працівників Бюро ми нікого не збираємо і не проводимо навчань – це означає,що рівень Вашої кваліфікації дуже високий і постійно вдосконалюється”, – підкреслила вона.

Під час заходу працівники системи БВПД розглянули: актуальні питання та проблеми; обговорили шляхи їх вирішення; надання безоплатної первинної правової допомоги військовослужбовцям, учасникам АТО, бойових дій та членам їх сімей; переадресація клієнтів.

Захід проходить за підтримки Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області, громадської організації ” Чернігівський громадський комітет захисту прав людини”, громадської спілки ” Мережа правового розвитку” та фінансового сприяння міжнародного фонду ” Відродження”.

261216 2